GreekTvSubs τελος?

Author: nikos

Το δημοφιλές site GreekTVSubs δέχτηκε εξώδικο από την ΕΠΟΕ και ως εκ τούτου σταμάτησε την παροχή ελληνικών υποτίτλων.

Η ελληνική τηλεόραση δεν είναι από τις καλύτερες δυνατές όσον αφορά στην περίοδο στην οποία προβάλλει κάθε νέα σειρά που ξεκινάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Είναι δε γνωστό πως κάθε επεισόδιο νέας σειράς ή ταινίας που κυκλοφορεί σε οποιαδήποτε χώρα, γίνεται άμεσα διαθέσιμο μέσα από διάφορους μηχανισμούς του Internet.

Μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα Ελλήνων χρηστών ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια μια προσπάθεια προσφοράς ελληνικών υποτίτλων για διάφορες σειρές, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές την ευκαιρία να απολαμβάνουν με ελάχιστη καθυστέρηση όλες τις εξελίξεις σε δημοφιλή shows όπως τα Lost, Prison Break, Desperate Housewives, Dexter κοκ.

Αυτή τη στιγμή η εν λόγω ιστοσελίδα μετρά αρκετές δεκάδες χιλιάδες χρηστών, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα τόσο για αυτούς που διαχειρίζονται το site, όσο και για όλους όσοι αναζήτησαν υπότιτλους στις σελίδες του. Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει στο GreekTVSubs.gr, η ομάδα διαχείρισης απέσυρε όλους τους υπότιτλους που υπήρχαν στο site, κατόπιν εξωδίκου που της έφτασε από την ΕΠΟΕ

εαν θελετε μπορειτε να ταχθητε υπερ του site υπογραφοντας ηλεκτρονικα στο petition spot που βρισκετε στο sidebar του blog!!

πηγη:cosmo.gr

 

0 Response to “GreekTvSubs τελος?”

Leave a Reply

NBA DAILY HIGHLIGHTS

visitors

hit counter