Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που κατέκλυσαν τη Λεωφόρο πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα και έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη από το γήπεδο.

Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του "τριφυλλιού" στην ιστορική του έδρα (τη νέα περίοδο θα παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο) και αυτή η ατμόσφαιρα έλειψε από τους παίκτες και τον Πεσέιρο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ενωμένος τόσο στις απλές θύρες του γηπέδου όσο και στην εξέδρα των επισήμων όπου βρέθηκαν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Νίκος Πατέρας και ο Παύλος με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Η χρονιά κλείνει με θετική γεύση, με την εξασφάλιση του "εισιτηρίου" που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι έχει αλλάξει το κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία για την επόμενη μέρα, ενόψει του ενωμένου και πολυμετοχικού Παναθηναϊκού που βρίσκεται προ των πυλών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης του 40% των μετοχών της ΠΑΕ, θα δούμε ποιοι θα μετέχουν (σίγουροι θεωρούνται ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νίκος Πατέρας) και στην συνέχεια θα έχουμε την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο χρόνος πιέζει αφού στις 30 Ιουλίου η ομάδα θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (οι "πράσινοι" θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση για τον 2ο και 3ο προκριματικό γύρο).

Το θέμα του νέου προπονητή θα "τρέξει" πρώτο και ό,τι είναι να γίνει με τον Μπάγεβιτς, θα γίνει μετά τον τελικό του Σαββάτου.

 

0 Response to “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ!!”

Leave a Reply

NBA DAILY HIGHLIGHTS

visitors

hit counter